Pertanyaan Tentang EZYreload?

Maklumat Pendaftaran

23 Comments

  1. pemang said,

    bole x topup melalui internet selain pakai handphone, sy penguna celcom, kenapa maxi kena pakai maxis, sy memang bminat utk menjadi ahli, kerana saya egen mastereload

  2. ariff said,

    Hnya topup melalui sms shja..
    *Smua line boleh guna maxis/celcom/digi..Boleh pakai mana2 server maxis/cel/digi..Saya boleh daftarkan pengguna mxs/clcm/digi..Sila hubungi saya melaui telefon untuk info lengkap..
    Agen mastereload pon boleh mnyertai ezyreload..EZYreload tiada kene mngena dgn mastereload..

  3. yanti said,

    saya berminat tetapi berapa yuran promosi dikenakan…RM60 juga ke..

  4. ariff said,

    Yuran promosi skrg hanya Rm40.00 shj.(tanpa modal).
    Hanya dari saya,bukan promosi dr syarikat.
    Join segera!

  5. azam said,

    macamana cara nak ambil duit keuntungan jualan saya.Contohnya jika saya jual celcom rm30, saya untung rm1.50 kan? Macamana saya nak ambil rm1.50 tu?

  6. ariff said,

    keuntungan masih dlm akaun anda..bila anda jual,baki dari modal yg tinggal itulah keuntungannya..
    Contoh anda ada modal Rm60..Anda jual Topup celcom Rm30..Jadi modal anda hanya akan ditolak Rm27.50 sahaja..Dan baki yang tinggal adalah Rm31.50..
    Jika anda jual sekali lagi topup Celcom Rm30, ( Rm31.50 – Rm27.50 ) Maka baki anda akan menjadi Rm3.00..
    Sekarang,anda boleh topup lagi Rm3.00..
    Ini bermakna anda sudah mendapat Cash Rm63.00 hasil dari jualan topup celcom Rm30 x 2 Campur lagi Rm3.00 td..
    Disitu lah untung anda Rm3.00..

  7. mohdnoor said,

    saya boleh topup ni semua line ker. kalau dapat member join dapat rm 13. kalau member tadi dapat member berapa kita dapat. harap beri penerangan.

  8. zamrina said,

    ” Dalam tempoh 24 jam, anda tidak boleh topup nombor dengan nilai yang sama, sekiranya anda ingin topup juga nombor tersebut, hendaklah meletakkan nilai yang berbeza, ini bertujuan sebagai protection agar anda tidak melakukan kesilapan.”

    saya kurang faham dengan petikan penerangan dari pihak encik yang saya copy diatas ini..
    bagaimana sekiranya saya ada 5 orang pelanggan dan mahukan nilai top up yang sama…

  9. ariff said,

    Yer..semua line bole topup.Dgn stu pndaftaran,anda boleh topup no mxis,celcom,digi dan italk sekaligus..Kalu anda mmperkenalkan ahli bru,anda akan mndapat insentif Rm12..Klu ahli td mmperkenalkan ahli bru pula,dia akan mndapat Rm12..Anda dh xdpt dh.. Ingat,ezyreload bukan multilevel..Jika inginkan bonus group secara berperingkat2 apbila mnaja ahli baru,sila joint syarikat2 lain sperti mymode,mastereload,eplus,rpi,semerangjaya,smseload,mobilewallet,moneymobile atau lain2 lagi..

  10. ariff said,

    Anda tdk boleh topup no yg sama dgn amaun yg sma dlm tempoh 24jam.
    Contoh, jika kita topup no 0122652432 dgn nilai Rm10, dlm 24jam anda xboleh topup no itu sekali lagi dgn topup Rm10 juga..
    Klu nak topup jgk kt no tue, pilihlah jumlah lain,contoh topup Rm9 ke, Rm11 ke..
    Klu ada 5org pelanggan,sudah pastinya no tel yg berbeza,jd mmg tiada masalah untuk topup dgn nilai yg sama..

  11. ummi said,

    SERONOK JOIN EZRELOAD,,,,MENGUNTUNGKAN ,,,TAHNIAH…. tak sakit hati…tahniah buat ariff semoga awk dapat byk ahli lagi…

  12. ariff said,

    haha..Trima kasih..
    Saya pun ahli juga..Yg penting kita dpt berkongsi sesuatu yg baik, agar kita sama2 dan lebih ramai lagi akan mendapat manfaat daripada penggunaan system Ezyreload ini..

  13. zamrina said,

    time kaseh atas penerangan keatas soalan saya…
    tahniahhh.. moga terus maju…
    cayalahhhh… macam nie baru syokkk…

  14. ariff said,

    haaa..
    ape2 jer lah…

  15. ummi said,

    kawan2 mari join ezreload bagus..
    *kalu salah coman masa oder prepaid tak kena caj tak mcm biz prepaid lain
    *tak dikenakan caj pun masa saya tambah modal kat maybank…
    *n yg penting boh modal byak pun tak pe?

    arif modal byak mana tambah pun boleh ke? maksud saya tak de limit ke…
    HARAP % KEUNTUNGAN NI AKAN BERKEKALAN…..
    BUAT KAWAN2 YG MALU NAK CARI AHLI BARU BAIK JOIN EZRELOAD KEUNTUNGAN SAMPAI 5%…..jadi le untuk diri sendiri n adik beradik…
    ezreload gak yg best …napa le dari dulu tak tahu ezreload….

  16. ariff said,

    Modal boleh dimasukkan bermula dr serendah Rm30 dan tiada jumlah maksima..Terpulang kpd kita.

  17. myasas said,

    tahniah saudara kerana berjaya membuka gerbang perniagan baru bumiputera

  18. AbdulS said,

    jom member kita join ramai-ramai mudah dan menjimatkan serta bawa pulangan lumanyan

  19. ariff said,

    Ya..Trma ksh..
    Lebih tepat lg tahniah kpd saudara shafari hamdan,pemilik syarikat Shafaries Enterprise..rujuk website syarikat http://www.ezyreload.riledz.com/

  20. zamrina said,

    assalamualikum..
    saya ader lagi satu masalah.. member saya nak jadi agen ezyreload..
    tapi dia pakai 019… sekali antar sms ke 012 kene charge rm0.20…
    macam mana kalau hantar ke server 012??? tak berbaloi rasenyer kalau kene charge banyak tu…

  21. ariff said,

    Ws…
    xde msalah tue..Small matter lah..Sy tetap bleh daftarkn no celcom juga..
    Sy ade pakej istimewa server no celcom dan digi..Jd sms ke server, anda boleh set kpd no 8pax untuk pnjimatan 1sen setiap sms..

    Ingat..setiap ahli yg mendaftarkn agen baru melalui sy, sy akan tetap beri insentif penajaan..

  22. zamrina said,

    assalamualaikumm..

    bagaimana cara atau format yg sebenar memperkenalkan kawan utk menjadi ejen EZYRELOAD.. supaya saya boleh mendapat insentif RM12 tu?? dah cube banyak kali asyik fail ajer??

    TQ..

  23. ariff said,

    Wsalam..
    Sama shaja mcm mula2 daftar dulu..
    Pendaftaran Cuma Rm40 sahaja (Seumur Hidup)..
    Untuk mendaftarkn MEMBER BARU, sila masukkan (bank in) deposit ke akaun Maybank / CIMB samada melalui internet, ATM transfer, mesin deposit tunai atau pun di kaunter.

    MAYBANK
    No. A/C: 162106470859
    (atas nama ARIFFUDDIN BIN JAMHARI )
    ATAU
    CIMB BANK
    No. A/C: 12780003886527
    (atas nama ARIFFUDDIN BIN JAMHARI )

    Slepas Bank in sila SMS kpada sy maklumat2 yang sy perlukan.
    Nama kawan,alamat kwn,no tel yg hendak daftar,Jumlah dan masa bank in,Mybank@CIMB.Berikan juga No ID anda untuk sy transfer insentif Rm12 dlm bentuk modal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: